Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

'Podcast Inkubator' iliti najbrže rastući medijski format nastavio je sa svojim prikazivanjem, a nakon Zovka, Pernara, Sladoljeva i Galešića na red je došao i stand-up komičar Domagoj Pintarić.

'David Icke je junak, ali...' počinje David Wilcock u svojem prvom javnom opisu rada Davida Ickea, kojeg smatra velikim promotorom buđenja. Karte za Ickeovo hrvatsko predavanje možete kupiti OVDJE.

Petak, 24 Ožujak 2017 19:09

Dr. Michael Greger - 'Kako ne umrijeti'

Nova knjiga u izdanju Telediska 'Kako ne umrijeti' veliki je američki bestseler i izdanje koje je mnogima promijenilo navike, a samim time i život.

Uoči dolaska Davida Ickea u Zagreb (karte možete kupiti OVDJE) i povodom smrti Davida Rockefellera prenosimo tekst iz autorove knjige 'Najveća tajna'.

Nakon zapaženog gostovanja u Sloveniji David Icke je otišao na Island i tamo se polako priprema za sutrašnji Megasession, a paralelno skuplja energiju i za Hrvatsku.

Da ljudi vjeruju kako je Zemlja ravna ploča nije novost, no svakako je novina to da je sve veći broj poznatih osoba koje propagiraju ovu teoriju.

Jedna od najstarijih književnih vrsta su bajke. Najstarije takve priče, u kojima se čudesno i nadnaravno ravnopravno isprepleće sa zbiljskim, stare su koliko i civilizacija.

Novu Svjetlost možete kupiti na svim kioscima po cijeni od samo 22,00 kn, a kao i inače donosimo vam brojne zanimljive tekstove.

Prošlog tjedna s prikazivanjem je krenuo 'Podcast Inkubator', projekt koji bi posve novim medijskim pristupom trebao osvojiti neovisni i upražnjeni novinarski prostor.

Manje od dva tjedna preostalo je do dolaska Davida Ickea u Zagreb, a ove subote britanski je autor gostovao u Ljubljani i oduševio svoje brojne poklonike.

Stranica 1 od 79
student financial help center