Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

Nakon što smo u više navrata pisali o tajnoj komunikaciji gljiva, bakterija i drugih organizama (pomoću terpena itd.), znanstvenici s nizozemskog NIOO-KNAW instituta za ekologiju otkrili su nešto sasvim novo.

David Icke je neposredno prije posjeta Beogradu iz Švedske napravio novi videocast, i to s temom koja mjesecima polarizira ljude diljem svijeta.

Iako je kriptozoologija po mnogima okarakterizirana ili kao pseudoznanost ili kao puki avanturizam, nerijetko se događaju otkrića izgubljenih vrsta.

Smanjeni unosu hrane produžuje život brojnih organizama, uključujući i primate, prenosi Phys portal putem studije s Max Planck Instituta u Koelnu.

Danas se sve češće u mnogim situacijama čuje pojam "politička korektnost". Što je u njoj korektno, a što ne, to je već predmet rasprava.

Novi Nexus možete kupiti na svim kioscima po cijeni od samo 24,00 kn, a kao i inače donosimo vam brojne zanimljive tekstove.

Više od desetljeća traju iskopavanja u Visokom, s različitim zakonskim blokadama, problemima i opstrukcijama. Ipak se radi i dokazuje da u srcu BiH postoji energetski fenomen, a povodom toga na N1 gostuje dr. Semir Osmanagić.

Arheolozi su otkrili drevno naselje u Kanadi i nakon desetljeća statusa quo oko postojanja ranijih civilizacija napokon su priznali da su ljudska naselja daleko ranijeg datiranja od ranije uvriježenih.

Najbrže rastući globalni medijski format i njegova hrvatska inačica 'Podcast Inkubator' iz tjedna u tjedan ugošćuje brojne poznate osobe iz svih sfera javnog života.

David Icke nakon Slovenije, Islanda, Hrvatske i Stuttgarta polako se priprema za Švedsku i Beograd, a unatoč tom žestokom tempu svakog dana izbacuje nove materijale.

Stranica 1 od 81
student financial help center