Komet ISON ispunjava biblijsko proročanstvo?

Napisao  Pročitano 9052 puta

Evo malo duhovne hrane za one među nama koji smo skloni povjerovati u raznorazne 'iščašene' informacije, barem dok se ne dokaže suprotno. Vi, čiji je um nešto zatvoreniji, slobodno prijeđite ne druge vijesti...

 Autor: Steve Fletcher

Komet ISON bit će nam vidljiv golim okom na dan 28. studenoga 2013. Je li moguće da komet ISON ukazuje na Jonin znak iz Lukinog evanđelja, 11.29? Hoće li komet ISON stubokom promijeniti svijet 28. studenog 2013.?

Informacije koje slijede toliko su čudesne da naprosto nemam riječi. Kako li Bog sve to koordinira!!! Ovome naraštaju neće biti dat nikakav znak doli znak Jonin, i taj se znak pojavio te se mogao vidjeti u sazviježđima 19. listopada 2013!!!

Evo znaka…

 

Na dan 16. 10. 2013. Jona (Mjesec) ulazi u zodijački znak Ribe, gdje ostaje tri dana, do 18. 10. Zatim, 19. 10., ulazi u Ovna.

 

Dana 16. listopada Mjesec je ušao u Ribe, pravo kroz USTA!

 

17. listopada Mjesec je bio u trbuhu prve ribe, pri repu

 

Mjesec se nalazio u velikoj ribi 18. listopada, kada započinje dan

 

Mjesec u Ovnu na izmaku 19. 10., oko ponoći

 

Mjesec, koji predstavlja Jonu, provodi točno 3 dana u utrobi ribe, da bi na kraju bio izbačen u Ovna, koji predstavlja Antikrista! Od 19. listopada do 28. studenoga brojimo točno 40 dana! Comet ISON stiže 28. studenog 2013.

Zbog čega nam je značajan Jonin znak? Jona je dao Ninivi posljednje upozorenje, da će za 40 dana biti razorena... Je li to onaj Jonin znak kojeg je Isus spominjao?

Luka, 11.29: Kad je nagrnulo mnoštvo, poče im Isus govoriti: 'Naraštaj ovaj naraštaj je opak. Znak traži, ali mu se znak neće dati doli znak Jonin.'
Jona, 3.4: Jona prođe gradom dan hoda, propovijedajući: 'Još četrdeset dana i Niniva će biti razorena.'

Isus je rekao da će se ovom naraštaju dati Znak prije Sudnjega dana!!! Sada imamo znak na nebu, jasan znak i Božje upozorenje. Mjesec u ribama tijekom 3 dana, a narednim danom počinje 40-dnevni period upozorenja, prije dolaska kometa ISON.

Ima još jedan zanimljiv detalj u vezi kometa ISON: ISON će biti vidljiv golim okom 28./29. studenog, što se podudara sa židovskim blagdanom Hanukkah (svetkovina svjetla tj. posvećenja Hrama u Jeruzalemu) i američkim Danom zahvalnosti (Thanksgiving)!

Bi li dolazak kometa ISON mogao biti početak nekakvog važnog događaja za čovječanstvo?

Naziv ISON može se rastaviti na segmente I + SON, što na engleskom znači: 'Ja, Sin', a prema mišljenju nekih istraživača ezoterije, komet ISON je proročki znak Sina čovječjeg, Isusa. 'Uznesenje' će se dogoditi istodobno kao i utjelovljenje Antikrista, sina propasti. Dakle, s dolaskom ISON-a imat ćemo i dolazak oba 'Sina': Sina čovječjeg (Isusa) i Sina propasti (Antikrista).

I na kraju, obratite pažnju na broj stiha u Luki (11.29.), koji se također podudara s datumom – 29. 11., krajem razdoblja od 40 dana do dolaska ISON-a!

student financial help center