Koeln: Policija za Novu uhitila 92 muškarca zbog sumnje u počinjenje Taharrusha

Napisao  Pročitano 3488 puta

Njemačke i skandinavske vlasti napokon su odlučile stati na kraj brojnim seksualnim deliktima tijekom novogodišnje noći, javljaju mediji.Dok su prošle godine brojne udruge za zaštitu ljudskih prava stale u zaštitu silovateljske igre 'Taharrush' kao i počinitelja koji su bez obzira na tradiciju i podrijetlo silovatelji - ove godine je policija odlučila ozbiljnije se pozabaviti rastućim problemom. Epicentar zlostavljanja Koeln tako je u pritvor sproveo vrtoglava 92 muškarca koji su se spremali na nasilje, a 650 ih je zadržano u parametru.

Skupina se grupirala na glavnom kolodvoru i 'Taharrush' su planirali provesti na trgu. Slična uhićenja odvijala su se i u Stuttgartu i Hamburgu. Ključ čitave polemike je tzv. ‘Taharrush jamai’ koji svakom neutralnom promatraču izgleda kao grupno seksualno zlostavljanje koje nerijetko preraste u silovanje. Mediji su prošlogodišnje nemile događaje prvo dva dana cenzurirali da bi ih kasnije pokušavali relativizirati.

‘El Taharrush’ je do egipatske revolucije 1.0 bio oblik zlostavljanja djece na rubu pedofilije. Tada dolaze famozni prosvjedi na kairskom trgu Tahrir gdje grupacije od desetak ‘revolucionara’ okruže žensku osobu, unutarnji prsten je prepipava i skida, dok vanjski osigurava parametar. Argument da su europske djevojke bile ‘koketno obučene i izazivale’ tako ne pije vodu s obzirom na prilično čednu predstavu arapskih žena koje su isto tako postajale žrtve. Tako da ‘arapska tradicija’ zapravo seže tek devet godina u prošlost i nije nikakav dio folklora. Iako je to u svakom slučaju posve iracionalan argument.

student financial help center