Trenutno iscjeljenje: Što se događa između vaših misli?

Napisao  Pročitano 6237 puta

'Kad bismo mogli jasno sagledati čudo jednog jedinog cvijeta promijenio bi se sav naš život.' – BudaZnate li što se nalazi u prostoru između vaših misli? Vježba koja slijedi pomoći će vam približiti se izvoru misli, doprinijet će da svoju uobičajenu svjesnost otvorite čistoj svjesnosti. Tim putem trebate proći samo jedanput. To vam je kao da u hladnom danu nosite jaknu. Jednom kad je odjenete ona će na vama ostati i pružat će vam ugodnu toplinu. Čak i kad zaboravite da na sebi nosite jaknu, ona vas i dalje štiti od hladnoće.  U svako doba možete postati svjesni da na sebi imate jaknu. Slično tome, jednom kad ste pronašli čistu svjesnost, da biste znali kako je ona još uvijek s vama trebate je samo biti svjesni. Jeste li spremni? Dobro, onda krećemo.

 

Slavni autor bestselera 'Tajna trenutnog iscjeljenja' dr. Frank Kinslow održat će u Zagrebu seriju seminara. Po prvi puta u Hrvatskoj na rasporedu je i 'QE seminar praktičnog iscjeljivanja' na kojem će biti pokazano kako primijeniti QE kao nadopunu drugim tehnikama iscjeljivanja i terapija, čineći ih laganima i učinkovitima. Bilo da ste liječnik ili plesačica, majka s punim radnim vremenom ili direktor velike tvrtke, ova dva dana pokazat će kako iscjeljivati suosjećajno, jasno i s radošću. Nikakav poseban trening, oprema niti talent nisu potrebni. Uživat ćete u satima konkretne prakse iscjeljivanja, te nakon samo nekoliko minuta osjetiti darove duboko iscjeljujućeg iskustva, a nakon toga naučiti postupke, znanstvene i ezoterijske, o liječenju tijela, uma i duše.

Naučit ćete:

• Balansirati kralježnicu / smanjiti bol u zglobovima / opustiti mišiće
• Točke na tijelu za oslobađanje emocija
• Grupno liječenje
• Kako pripremiti QE okrepljujuću vodu
• Kako iscijeliti svoje okruženje
• Kako promijeniti sustav vjerovanja
• Liječiti dvoje ili više ljudi istovremeno

Preduvjet za sudjelovanje na seminaru 'QE seminar praktičnog iscjeljivanja' su seminari Osnovni i Napredni QE.

ŠTO: Osnovni i napredni QE, QE seminar praktičnog iscjeljivanja

Na osnovnom QE seminaru možete naučiti brzo i jednostavno stupiti u kontakt sa čistom sviješću.  Dr. Kinslow seminar započinje sa triangulacijom, jednostavnom metodom za iscjeljenje koja nije naporna te ima trenutan učinak, a bazira se na “čistoj spoznaji svijesti”. Dalje nastavlja s pojedinačnim QE-om, QE-om na daljinu, emocionalnim QE-om te proširenim QE-om. Polaznici će vježbati iscjeljenje na partneru i doživjeti višestruko iscjeljenje u sebi. Po završetku radionice moći ćete primijeniti kvantni entrainment na sebi, vašoj obitelji, prijateljima, te kućnim ljubimcima

Napredna QE radionica dovodi mogućnosti iscjeljenja putem QE-a na sljedeću razinu. Područja uključuju grupni kvantni entrainment, te QE za mir na svijetu, istančani QE i dječji QE. Naučit ćete kako nadvladati financijske poteškoće, kako imati savršenu vezu i kako komunicirati iz srca. Također ćete naučiti o “prostornom hodanju” – načinu da se održava i doživi čista spoznaja svijesti tijekom cijelog dana. I na kraju, istražiti ćemo kako uklopiti kvantni entrainment kod kuće kako bi postigli najviše rezultate. Sudjelovanje na naprednom QE-u mogu ostvariti samo osobe koje su završile osnovni QE (potrebno predočiti uvjerenje o završenom osnovnom QE-u)

TKO: Dr. Frank Kinslow, kiropraktičar i duhovni savjetnik

KADA: 25. – 28. 03. 2017. (Osnovni QE – 25. 03. 2017. subota, od 09.00 do 17.00 sati, Napredni QE – 26. 03. 2017. nedjelja, od 09.00 do 17.00 sati, QE seminar praktičnog iscjeljivanja -  27. – 28. 03. 2017 ponedjeljak-utorak, od 09.00 do 17.00 sati)

GDJE: Hotel Antunović

KOLIKO: Osnovni QE (Cijena: 1.299 kn), Napredni QE (Cijena: 1.299 kn), QE seminar praktičnog iscjeljivanja (Cijena: 2.660 kn) // Za prijave i plaćanje najkasnije do 15. 02. 2017. odobravamo popust od 10% // Moguće obročno plaćanje kreditnim karticama Diners, American Express

INFORMACIJE I PRIJAVE: www.talesofcroatia.com, ili na tel. redakcije Svjetlosti 01 66 83 630, radnim danom od 9 do 17 sati

Zaustavljanje misli

Udobno sjednite i zatvorite oči. Sada obratite pozornost na svoje misli. Samo ih pratite, kamo god vas vodile. Jednostavno ih promatrajte kako dolaze i odlaze. Nakon što ste promatrali svoje misli pet ili deset sekundi postavite si jedno pitanje, a zatim budno pripazite što će se dogoditi neposredno poslije toga. Spomenuto pitanje je sljedeće: Odakle će doći moja sljedeća misao?

Što se dogodilo? Je li došlo do kratkog zastoja u vašem razmišljanju dok ste čekali na sljedeću misao? Jeste li zamijetili određeni prostor, svojevrstan procjep između pitanja i one sljedeće misli? Dobro, sada ponovno pročitajte gornje upute i vježbu ponovite. Ja ću pričekati...

Jeste li uočili lagano oklijevanje u vašem razmišljanju? Stanku između misli? Ako ste neposredno nakon postavljanja tog pitanja imali punu budnost tada ste primijetili da vaš um samo čeka da se nešto dogodi. Eckhart Tolle, autor knjige Moć sadašnjeg trenutka, kaže da je to slično situaciji u kojoj mačka promatra mišju rupu. Budno ste pazili i čekali, ali u tom međuprostoru nije bilo misli. Možda ste ranije čuli da je potrebno mnogo godina ustrajne prakse da se um pročisti od misli, ali sada ste to učinili za nekoliko sekundi.

Molim vas da ovu vježbu ponovite još nekoliko puta. Možete postaviti i neka druga pitanja kao što su: Kakve će boje biti moja sljedeća misao? Ili Kako će mirisati moja sljedeća misao? ili Kako će izgledati moja sljedeća misao? Nije važno pitanje nego obraćanje pozornosti. Tako će se pojaviti spomenuti interval, prostor između vaših misli. Taj interval predstavlja čistu svjesnost. Ona će možda biti kratka i prolazna, ali će se ipak pojaviti. Kako budete postajali sve svjesniji te mentalne stanke ona će svojom magičnošću početi na vas djelovati.

No, vratimo se poslu. Ponavljajte ovu vježbu još dvije-tri minute, a svakih 15-ak sekundi ponovno postavite spomenuto pitanje. Obratite pažnju na interval kad se pojavi, i očekujte ga ako se još uvijek nije pojavio. U roku od samo nekoliko minuta primijetit ćete da su vaše misli smirenije i da je vaše tijelo opuštenije.

Zašto se to događa? Vi niste namjeravali biti opušteniji ili postati smireniji, to se dogodilo prirodno a da to niste pokušavali. Zašto bivanje svjesnim svjesnosti dovodi do tolike razlike u načinu na koji se osjećamo te u našem ponašanju? Kada smo svjesni dolazimo u kontakt s našim mislima na suptilnijim i profinjenijim razinama. Svaka razina pruža više reda i energije. Interval koji ste zapazili između misli je iskustvo nepostojanja iskustva kojeg sam ranije spomenuo. To nepostojanje iskustva bila je čista svjesnost.

Tijekom dana povremeno provodite jednominutnu meditaciju u kojoj ćete si postavljati novo pitanje svakih 15 sekundi. Uskoro ćete postati svjesni prostora kojeg ste pronašli između vaših misli čak i dok obavljate druge aktivnosti, kao što su razgovor ili vožnja automobilom. Čak i kad ne biste postizali ništa drugo nego redovito opažali taj kratki interval između misli, nakon nekog vremena primijetili biste da imate više energije, manje stresa, pa čak i jednu prpošnu lakoću u odnosima s drugima. Mogli biste čak uočiti jedno vedrije raspoloženje koje graniči s vragolanstvom, nestašnošću. Dobro raspoloženje lijepa je stvar. Ovo opažanje je temelj dubljih i svrhovitijih iskustava koja će doći poslije toga, ali čak i sama po sebi, ova vježba vrijedi cijene pristupa seminaru.   

Dr. Frank J. Kinslow je kiropraktičar i liječnik, učitelj gluhonijemih osoba i doktor kliničko-duhovnog savjetovanja.

student financial help center