Ratko Martinović

Ratko Martinović

Dok su svi američki mediji likovali i slavili povodom proglašenja Jeruzalema glavnim gradom Izraela, masakr u Gazi ostao je u zaboravu.

Da je Donald Trump posebno usredotočen na Iran odavno je poznato, a novi dio sage dvanaest je zadataka koje SAD postavlja ovoj zemlji.

 

 

 

U Venezueli upravo su završili po mnogima ključni izbori za njezinu budućnost. Nakon prebrojanih glasova zapravo se malo toga promijenilo.

S obzirom na to da je demokracija u Iraku u povojima, rezultati izbora još nisu prikupljeni i službeno objavljeni ali mediji polako plasiraju neslužbene informacije.

Za neke ‘najopasniji filozof 21. stoljeća’, za druge ‘ruski mistik’ i ‘Putinov duhovni vođa’ – a jedno je definitivno sigurno. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Hrvatska javnost mogla ga je upoznati ovih dana na fotografiji sa saborskim zastupnikom Ivanom Pernarom tijekom boravka na iranskoj konferenciji ‘New Horizon’ čime se fokus usmjerio prema njegovom liku i djelu, a šuška se i da će Hrvatsku posjetiti u rujnu.

Unatoč tomu što zvuči neuvjerljivo, Državni tajnik SAD-a Mike Pompeo obećao je da SAD 'neće rušiti sjevernokorejskog vođu Kim Jong-una'.

Jučerašnje proglašenje Jeruzalema za glavni grad Izraela rezultiralo je s 58 mrtvih i 2700 ranjenih Palestinaca. A to je nažalost samo početak...

Arheološki tim s njemačkog sveučilišta Tubingen objavio je da su pronašli izgubljeni grad Mardaman star gotovo pet tisućljeća i skriven u arhipelagu Iraka.

Mnogi politički analitičari svaki Trumpov potez povezuju s njegovom 'žicom' za trgovinu. Tako su na posebnom povećalu i cijene nafte...

Arapske snage potpomognute blagoslovom iz Washingtona nastavile su s bombardiranjem civilnih dijelova jemenske Sane.

Stranica 1 od 50
student financial help center