Aktivizam

Tekst je objavljen uz dopuštenje dr. Lidije Gajski s portala cijepljenje.info
Dok su svi američki mediji likovali i slavili povodom proglašenja Jeruzalema glavnim gradom Izraela, masakr u Gazi ostao je u zaboravu.
Dva velika prosvjeda ovog su vikenda uzdrmala Budimpeštu i Tel-Aviv. Prvi je popraćen od strane 'mainstream' medija, dok je drugi prošao gotovo bez izvještaja.
Mario Kovačević (58) iz Bjelovara krenuo je u srijedu u 11 sati put Zagreba na Markov trg s mladom biljkom konopljom. U Zagreb će stići u petak, a naglasio je…
Fondacija 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca' čini pionirske korake u Bosni i Hercegovini na razvoju nekoliko vrsti turizma. Prvo je krenula 2006 godine s arheološkim turizmom, dokazujući da može generirati…
Izuzetne mogućnosti iskoristivosti gljiva su već dobro poznate; od njihove hranjive i ljekovite vrijednosti pa sve do eliminacije toksina iz tla i vode.
Kaos koji je započeo blokadom tisuća YouTube kanala nastavlja se i širi u 'mainstream', a svoj komentar dao je i najpoznatiji svjetski Podcaster Joe Rogan.
Kolega aktivist, koji se zalaže za legalizaciju kanabisa, se zbog posla odselio u Kanadu gdje radi u ljekarni specijaliziranoj za medicinski kanabis.
ReTuna Återbruksgalleria je poseban trgovački centar u cijelosti posvećen recikliranoj robi spremnoj za ponovno korištenje.
Podcast Inkubator #53 u MiS Studio doveo je Mislava Skrepnika, manekena veganskog pokreta, bivšeg natjecatelja u Body Buildingu, osobnog fitness trenera i pozitivca koji bez dlake na jeziku otvara ne…
Stranica 1 od 9
student financial help center