Aktivizam

Dvadeset i sedmi Podcast Inkubator obilježen je gostovanjem Sulejmana Tabakovića u podcastu Ratka Martinovića, a kroz dva sata otvorene su brojne 'zabranjene' teme.
Svi oni kojima je dosta politike, konzumerizma, religija i novčanih valuta sanjaju o idealnom društvu jednakih u kojem je jedina prava vrijednost stalna razmjena dobrih djela.
Izašao je i 25. po redu podcast projekta 'Podcast Inkubator', a ovaj puta gošća je bila ekonomistica Ana Herman i to u gostima kod Ratka Martinovića.
U novom podcastu projekta 'Podcast Inkubator' u gostima kod Ratka Martinovića našao se Vladimir Perić Valter, jedan od voditelja portala 'Zvono istine'.
Da ljudi vjeruju kako je Zemlja ravna ploča nije novost, no svakako je novina to da je sve veći broj poznatih osoba koje propagiraju ovu teoriju.
Prije više od 150 godina, žene zaposlene u industriji su se udružile i protestirale zbog neravnopravnosti, tražeći bolje radne uvjete, plaće i pravo glasa.
Povijesno glasanje u nizozemskom parlamentu prije nepuna tri dana je usko proguralo legalizaciju uzgoja kanabisa u jednoj od najprogresivnijih zemalja po tom pitanju.
Nova sezona pionirske emisije na Radiju Student zvane 'Konoplja na radiju' počela je s logičnom temom - aktualnostima vezanim uz kanabis u Hrvatskoj.
Kao što smo predviđali, istog trenutka kada su korporacije otkrile potencijale kanabis biznisa a isti više nije bio zabranjen - otpočela je globalna agenda legalizacije.
Novi Videocast Davida Ickea usmjeren je na etiketu prema suvremenom istraživačkom novinarstvu koja često stremi u 'sulude teorije zavjere'.
Stranica 1 od 7
student financial help center