Prema provedenoj analizi, u koju je uključena i Hrvatska, od analiziranih 84.341 uzoraka namirnica proizvedenih iz konvencionalne poljoprivrede, njih 43,9% sadrži tragove jednog ili više pesticida, u dozvoljenim granicama.

Kao što smo najavili, u vrlo ozbiljnoj i profesionalnoj produkciji američke agencije 'Bridging Heaven & Earth' nakon Danikena, Tsoukalosa, Harameina i drugih u Hrvatsku su došli kultni autori Graham Hancock i Robert Bauval.

Nakon što smo u više navrata pisali o tajnoj komunikaciji gljiva, bakterija i drugih organizama (pomoću terpena itd.), znanstvenici s nizozemskog NIOO-KNAW instituta za ekologiju otkrili su nešto sasvim novo.

David Icke je neposredno prije posjeta Beogradu iz Švedske napravio novi videocast, i to s temom koja mjesecima polarizira ljude diljem svijeta.

Povodom dolaska Grahama Hancocka i Roberta Bauvala u Hrvatsku sljedećeg tjedna prenosimo neke od podcasta i videa u kojima su sudjelovali.

Iako je kriptozoologija po mnogima okarakterizirana ili kao pseudoznanost ili kao puki avanturizam, nerijetko se događaju otkrića izgubljenih vrsta.

Smanjeni unosu hrane produžuje život brojnih organizama, uključujući i primate, prenosi Phys portal putem studije s Max Planck Instituta u Koelnu.

Više od desetljeća traju iskopavanja u Visokom, s različitim zakonskim blokadama, problemima i opstrukcijama. Ipak se radi i dokazuje da u srcu BiH postoji energetski fenomen, a povodom toga na N1 gostuje dr. Semir Osmanagić.

Arheolozi su otkrili drevno naselje u Kanadi i nakon desetljeća statusa quo oko postojanja ranijih civilizacija napokon su priznali da su ljudska naselja daleko ranijeg datiranja od ranije uvriježenih.

David Icke nakon Slovenije, Islanda, Hrvatske i Stuttgarta polako se priprema za Švedsku i Beograd, a unatoč tom žestokom tempu svakog dana izbacuje nove materijale.

Stranica 1 od 169
student financial help center