Richard Bartlett: Fizika čuda

Napisao  Pročitano 4681 puta

Sada počinjemo otkrivati tajne jedne fizike koju pokreće sila svijesti. Ovaj novi pristup može nam dati ključeve nekih alkemijskih tajni koje se pokušavaju otkriti od pradavnih vremena.Tijekom 1800-ih godina, James Clerk Maxwell, škotski matematičar i teorijski fizičar, razradio je pravila o tome kako se ponašaju elektricitet i magnetizam. Kombinirao je elektricitet, magnetizam i gravitaciju u tzv. „kvaternarnoj jednadžbi”. U njegovom teoremu bilo je dvadeset jednadžbi koje su zajedno vrlo jezgrovito prikazivale objedinjenje elektromagnetizma i gravitacije. To je bila izvorna teorija ujedinjenog polja.
 
Kada je Maxwell umro, Olivier Heaviside, koji je bio radio s njime, procijenio je da je kvaternarna algebra preteška. Heavisidea je zahvatio uređivački zanos pa je iz jednadžbi izbacio kvaternione i zamijenio ih vektorima. Kada je Heaviside izbacio skalarne izraze (stvarne brojeve i stvarne dijelove) iz izvornih Maxwellovih kvaternarnih jednadžbi, izgubili smo mogućnost da objedinimo elektromagnetizam i gravitaciju. Izgubili smo skalarni potencijal.
   
Einstein je proučavao te okrnjene jednadžbe i zaključio da se lokalno prostor-vrijeme ne može savijati. Principi relativnosti kažu da ne može biti lokalnog zakrivljavanja prostora-vremena. Ako ne možete zakriviti lokalno prostor-vrijeme tada ne možete transcendirati gravitaciju, jer da bi se zakrivilo prostor-vrijeme potrebna je prisutnost nekog velikog tijela, poput Sunca. Kad je razvijao svoju teoriju relativnosti, Einstein je polazio od pogrešnih pretpostavki. Kvaternarna matematika je prezentirala uobičajeno elektromagnetsko polje i skalarno polje, koja, kada su kombinirana, daju potencijal za teoriju ujedinjenog polja. Upravo tako. U vrijeme američkog Građanskog rata, Maxwell je uspio objediniti sile elektromagnetizma i gravitacije preko svog kvaternarnog pristupa. Nažalost, kada je umro, izvorne jednadžbe su se izgubile, a Einstein je saznao samo za njihove krnje verzije.

ANĐEOSKI OBRAZAC

Električari su u školi učili o Heavisideovim vektorima, a ne o Maxwellovim kvaternionima. Zaista je teško shvatiti kako je Heaviside tako olako rekao sam sebi: „Haj'mo se toga riješiti.” Upravo smo ondje i tada izgubili mogućnost da shvatimo Maxwellovu teoriju ujedinjenog polja. Pojednostavljen, na vektorima baziran pristup onoga što će postati sadašnja verzija Maxwellove teorije elektromagnetizma u prijevodu je izgubio ključne elemente.
 
Skalarni potencijal definira dva vektora koji, kada su pribrojeni jedan drugome, daju nulu. Kutevi dvaju vektora okomiti su jedan naspram drugoga i oni su ukratko prikazani kao „usmjereni vektor nula”. Dva okomita vala isključuju smjernu komponentu. Kada imate takvu situaciju, vaš kombinirani vektor nema utvrđeni smjer koji bi se mogao mjeriti; ostaje samo sila magnitude. S obzirom da, kao rezultat različitih multivektorskih sustava, nisu čak ni postulirane nikakve unutrašnje geometrije, neto zbir nekog skalarnog vektora bio bi nula. Geometrije s kojima se vektori mogu konfigurirati promijenit će kvantni/informacijski potencijal skalarnog vala.

Ovaj potencijal može se projicirati u vakuum, stvarajući virtualni pritisak u jezgri atoma. Kada taj tlačni obrazac dobije dovoljan zamah, može se povezati s torzijskim poljem, koje može putovati daleko brže od brzine svjetlosti. U svakoj mogućoj točki te u svakom mogućem području vakuuma neprekidno postoji 'eterični' prikaz svega mogućeg – bilo u prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, te bilo to potencijalno, vjerojatno ili realno.

Univerzalni vakuum možemo prispodobiti golemom hologramu. Virtualne kopije sve materije, uključujući i živuće organizme, postoje u vakuumu kao virtualni ili eterični oblici. Oni se neprestano pomiču, mijenjaju i transformiraju te ulaze i izlaze iz sfere postojanja. Tako možemo imati česticu, val, antičesticu ili antival. Iz praznine bi mogao iskočiti čak i neki anđeo, postajući privremeno čvrst.

To hiperdimenzionalno biće moglo bi se lako kretati iz holografskih virtualnih dimenzija u materijalnu fizičku stvarnost. Ovaj anđeoski obrazac mogao bi se pojavljivati u našem četvero-dimenzionalnom prostoru, možda tek dovoljno dugo da spasi bebu koja pada s balkona ili da vas čak spriječi da nastradate u nekakvoj nesreći. Nakon što opasnost prođe, taj isti anđeo može ponovo uskočiti u hiperdimenzionalne ravni, prostore između prostora, dok ne bude potreban ili prizvan da se pojavi.

To pak znači sljedeće: „Prave stvari” se javljaju kada dovoljno „virtualnih stvari” postane adekvatno aktivirano projekcijama naših misli i osjećaja. Potom, tijekom vremena, ono što smo stvorili našom hotimičnom namjerom rasprši se i raspadne, nestajući iz ove stvarnosti. Ovo se događa djelomično zato što nismo razvili sposobnost da tu stvar zadržimo u očitovanju putem onolike količine ljubavi koja bi bila dovoljna da održimo njeno kontinuirano postojanje. Ako krenemo od principa skalarnog elektromagnetizma i to kombiniramo s nastajućom fizikom torzije i vrtnje, možemo prigrliti elemente oba ta aspekta kao polaznu točku. Sada počinjemo otkrivati tajne jedne fizike koju pokreće sila svijesti. Ovaj novi pristup može nam dati ključeve nekih alkemijskih tajni koje se pokušavaju otkriti od pradavnih vremena. Spajanjem znanstvene teorije i duhovnih tehnologija, možemo početi stvarati izvedivu teoriju ujedinjenog polja za tehnologiju svijesti.      

ABRAMSOVA RADIONIČKA TEHNOLOGIJA

Skalarna elektromagnetika je, dijelom, tehnologija svijesti, zbog čega je veoma korisna za  Energetiku matriksa. Da biste promijenili i zaustavili tok bolesti, možete koristiti i tehnologiju faznog usklađivanja. Vjerujem da tehnika putovanja vremenom prema postavkama Energetike matriksa može djelovati prema tom principu. Metodologije dvije točke i putovanja vremenom možete koristiti kako biste izvršili određenu vrstu mentalnog ciljanja. Ova mentalna projekcija skalarnih valova, povezana s određenim naprednim tehnologijama, u Rusiji se naziva psihotronika, a na Zapadu radionika. Otac radionike je dr. med. Albert Abrams. On je primijetio da kada je tapkao po nečijem abdomenu, mogao je 'izvlačiti' različite zvukove ili zvuk timpana, ovisno o stanju ili bolesti pacijenta.

Radeći u svojoj ordinaciji, jednoga je dana slučajno opazio da kada bi god pomicao patološku tkivnu kulturu blizu abdomena, mijenjao se zvuk koji bi nastajao kad je on lupkao po abdominalnim kvadrantima pacijenta. Abrams je obraćao veću pažnju onome što je opažao i sam je sebi postavljao nova pitanja. I tako je, kasnije, osmislio, radioniku. Zatim je primijetio da te patološke stanice daju informacije. Kao sljedeći korak u svojim eksperimentima, Abrams je pričvrstio posudu s kulturom patološkoga tkiva na dugačku, tanku bakrenu žicu. Potom bi udaljenim krajem žice Abrams dotaknuo abdomen pacijenta. Kada je doktor lupkao po abdomenu, ovisno o kulturi koja je bila u krugu, ton zvuka značajno bi varirao. Abrams je mogao točno dijagnosticirati pacijentovu bolest tako što je procjenjivao koja patološka kultura izaziva najveću promjenu u zvuku lupkanog abdomena!

Kako je vrijeme prolazilo, Abrams je uvidio da ukoliko je kultura oboljelog tkiva bila sposobna da mijenja abdominalne zvukove, tada mora da je imao posla s nekakvom suptilnom energijom, budući da pacijent nije imao nikakvog fizičkog kontakta s odnosnim patogenom. Abramsu je tada sinula briljantna ideja: bolest ili poremećaj može biti predstavljen određenim nizom elektromagnetskih frekvencija. Kao prvi medicinski pionir, Abrams je počeo prenositi elektromagnetski otisak patogena preko bakrene žice pacijentu. Tada bi se dogodila čudnovata i divna stvar: ponekad bi pacijent bio izlječen od svoje bolesti ili poremećaja!

Ne prestajući s eksperimentiranjem, Abrams je konstruirao stroj koji je mogao kopirati frekvencijski otisak – ono što bismo nazvali „nosiocem moduliran kompleksni elektromagnetski valni oblik”. Abrams je otkrio da je, kada bi imao uzorak pacijentove kose, krvi ili sline, mogao utvrditi dijagnozu pacijenta i liječiti ga samo elektromagnetskim valnim oblikom koji bi zaustavio napredovanje bolesti. Abrams je napustio svoju dotadašnju medicinsku praksu i počeo je proizvoditi čudnovate „crne kutije” namijenjene drugim liječnicima.
    
Abramsovo najvažnije tehnološko postignuće bio je path-Oscilloclast. Izgledao je poput velikog Moog sintesajzera (vi, fanovi Keitha Emersona, znate o čemu pričam) s hrpom žica i čitavim nizovima ručica za podešavanje i izoliranje specifičnih frekvencija predviđenih za liječenje.

Jedan entuzijastični vlasnik path-Oscilloclasta liječio je mnoge zdravstvene tegobe i bolesti, uključujući i slučajeve raka. Tog liječnika su oduševili rezultati koje je uspijevao dobiti pomoću Abramsove radioničke tehnologije. No, jednoga je dana pogledao dolje i uvidio da stroj uopće nije bio uključen!

Stroj nije činio apsolutno ništa; sredstvo iscjeljujuće sile bio je podsvjesni um praktikanta. Uzorci naših misli predstavljaju informacije pohranjene u vidu kompleksnih električnih potencijala. Mi možemo otisnuti našu misaonu formu na skalarni val i isporučiti proizvod na daljinu.

MOTOR SVIJESTI
 
Tvrdim kako možemo naučiti da svjesno usmjeravamo svoju fokusiranu namjeru u energiju vakuuma. Možemo ju strukturirati i stvoriti motor svijesti koji ju održava. Naša amplificirana aktivnost kreativnih misli izgrađuje i održava jedinstveno morfičko polje. Ovaj kalup ili mreža naše kreativne namjere može se otisnuti pomoću mehanizma ili sheme po našem izboru.

Ljudska namjera može se psihički usmjeriti u medij vakuuma. Potom taj misaoni obrazac može izvlačiti i sebi slati više energije iz tamošnjih torzijskih polja, stvarajući tako ono što Bearden u svojoj knjizi Excalibur Briefing naziva „umjetnim aktivnim potencijalom”. Ova fokusirana namjera može se dogoditi u tren oka i potom se otpustiti do paralelnog procesora podsvjesnog uma. Ako to činite uz dovoljnu suptilnost te s gajenim osjećajem neprianjanja, vi vršite blago kvantno mjerenje. Taj blagi ili ega lišen misaoni val ne uzrokuje urušavanje funkcije kvantnih valova.
 
Mislim da je naša DNK, možda, antena koja hvata informacije iz našeg okruženja, uključujući naša vjerovanja i naše emocije. Ona zatim predaje taj kvantni potencijal našem tijelu. Kada  otisnute informacije unesemo u naše bioplazmičko polje, tada ih organiziramo u vlastitom tijelu. Mi doslovno možemo ili ne moramo manifestirati bolesti u našem tijelu na osnovu onoga s čime smo podudarni ili nismo. Rečeno na drugi način, što god potisnemo utisnut će se u naše morfičko polje i bit će usađeno u naš biološki sustav.

U teoriji, obrazac bolesti jednostavno bismo mogli obraditi reverznim inženjeringom ili faznom konjugacijom (usklađivanjem). Izbacite li ga iz faze, tada imate iscjeljujući obrazac za određenu bolest, koja je samo otisak elektromagnetskog vala. Zatim možete 'pozvati' harmonijski otisak ili obrazac daleke ciljane osobe, i potom ga ubaciti natrag u elektromagnetski spektar te poslati ciljanoj osobi.

Da bi došlo do utjecaja na iscjeljivanje, antena DNK bi uhvatila kvantni potencijal za iscjeljivanje iz polja nulte točke. Vi biste ga dešifrirali na podsvjesnoj razini kao dvosmjerni otisak elektromagnetske energije. Potom bi dešifrirane informacije bile integrirane u razinu vaših biofotona, stvarajući veću koherenciju. Teoretski, obrazac bolesti tada bi se mogao obrnuti. Kada prakticirate ovakve stvari, vi počinjete premošćivati jaz između pukog konceptualnog okvira te izvedivog ili ostvarivog ishoda. Ako to učinite, stvorit ćete jednu odijeljenu stvarnost gdje je vjerojatnije da ćete moći činiti neke od tih stvari, kao što su trenutačna iscjeljenja i druga čuda.

Mislim da su svi naši modeli iscjeljivanja pogrešni, ili u najmanju ruku nepotpuni. Temelje se na standardnim modelima fizike koji vas ne dovode do čudesnih rezultata. Oni ne povećavaju vjerojatnost da ćete se približiti ostvarenju čuda. No, ova fizika to može. Ova fizika kaže da ne samo da su čuda moguća već da su lako izvediva. Ako ovo počnete objašnjavati ljudima, tada to morate spustiti do razine koje je primjenjiva kod prosječne osobe u prosječnom životu.
 
Ako ovu metodu prakticirate ustrajno i dosljedno, postat ćete potpunije svjesni svoje sposobnosti da usmjeravate iscjeljujuće energije na taj način. Uz redovitu praksu, počet ćete funkcionirati iz svjesnosti vašeg srčanog polja, koje je jedinstveno biodinamičko torzijsko polje. Kada prakticirate ovu metodu, počinjete dobivati pristup hiperdimenzionalnim stanjima stvarnosti. Ovo objašnjenje pomaže u definiranju mehanizama u pozadini čuda, te ona postaju dostupna svakome.  
 
Internetskom forumu Matrixs Energeticsa jedna sudionica seminara nedavno je poslala sljedeću priču o iskustvu izlječenja:

SVJEDOČANSTVO CRVENOKOSE ŽENE

Ja sam ona crvenokosa žena u plavozelenoj pletenoj vesti, sa seminara 3. razine u Denveru, koju ste pozvali kada ste rekli da se jave ljudi s probavnim problemima. Budući da me niste pitali u čemu je problem, na ovaj sam način htjela podijeliti svoja iskustva.

Tada kada ste pitali tko ima probavnih problema, upravo mi se bio javio IBS (sindrom iritabilnog crijeva), uz grčeve i kroničnu neugodu. Probavne probleme imam od rođenja (grčeve u želucu po osam sati dnevno tijekom šest mjeseci), ali žešći napadi IBS-a počeli su nastupati nakon što mi je prije dvadeset godina odstranjena cista iz jajnika. Objedovanje vani, naročito na putovanjima, meni je gotovo neizvedivo, jer teško je jesti samo onu hranu koja će moj probavni sustav činiti zadovoljnim (ili barem manje mrzovoljnim).

Kada ste pričvrstili tu (zamišljenu) bakrenu liniju i spojili je s 'fiktivnim' radioničkim uređajem, kojeg ste potom uključili ... osjetila sam kako me prožima „polje cjelovitog tijela” a onda, buum ... našla sam se na podu. Kada sam se napokon uspjela dići i vratiti do mog sjedala, osjetila sam kako se moji probavni organi opuštaju, i to prvi put u zadnja dva desetljeća. Doslovno sam osjećala kako se upala raspršuje i nestaje. To je bilo čudesno. Doista se ne sjećam da je moj probavni sustav ikada bio tako miran i spokojan.

Ponovo sam probala tu metodu u subotu, baš da vidim što će se dogoditi. Ostali smo još jedan dan i otišli do jezera Echo i planine Evans. U brvnari koja se nalazi pored jezera prodaje se buffalo chili (varivo s bizonovim mesom i feferonima). I... da! Pojela sam to, bez ikakvih negativnih efekata. Mljac!

student financial help center