PRVI ROĐENDAN PORTALA NEXUS-SVJETLOST: Riječ urednika uz NAGRADNU IGRU

Napisao  Pročitano 2941 puta

Prva godina online izdanja magazina 'Nexus' i 'Svjetlost' pod stručnom rukom izdavačke kuće 'Teledisk' prošla je u odličnom svijetlu, a tome ste uz tekstove i kolumne apsolutno najzaslužniji vi kao čitatelji.RIJEČ UREDNIKA - Nisam gotovo niti okom trepnuo, a već je prošla prva godina u, nadam se, dugoj tradiciji portala. Iako je već od početka bilo prilično teško zaokružiti renome kultnih magazina poput 'Svjetlosti' i svjetske klase 'Nexusa', potrudili smo se svi zajedno kao ekipa osigurati visok nivo ovog internet medija. Naravno, kao i u svemu - bilo je određenih propusta, no nadam se da će ostati zapamćeni prvenstveno oni dobri i kvalitetni tekstovi koji su služili širim pogledima, drugačijim informacijama od 'mainstream' medija, borbi protiv dogmi, uskogrudnosti, predrasuda i onom najključnijem - poticanju razmišljanja van okvira.

Dnevne vijesti su vam tako iz dana u dan osiguravali Goran Ćaćić, Igor Ognjenović i Irena Dujmušić uz tekstove ostalih dnevnih novinara-suradnika. Kolumne su pak osiguravale svjetske veličine poput Davida Ickea, Jeffreya Gruppa, Davida Wilcocka, kao i regionalne snage uz dr. Semira Osmanagića, Krešimira Mišaka, Domagoja Nikolića, Nevena Ivetu, Žanu Hinek, Ivana Lutza i već navedenog stalnog suradnika Igora Ognjenovića. Uredničku palicu, pisanje dnevnih tekstova i kolumni u svemu je imala i moja malenkost, te se nadam da smo u cjelini odradili dobar posao i da je ono najbolje tek pred nama. Možemo najaviti i novog kolumnista koji će nas svojim odličnim komentarima uveseljavati kroz sljedećih godinu dana - riječ je o ZENU GARDNERU!

Intervjue i razgovore s poznatim autorima i predavačima također smo nastojali osigurati u aktualnom vremenu i temama uz paralelne obavijesti o svim većim događajima iz svijeta alternative. Ugostili smo Victora Truviana, vodimo vas na Ickeov megaevent u London, a u planu je i prva velika 'SVJETLOST KONFERENCIJA' na proljeće 2015. godine uz svjetski poznate predavače. Kako smo se bazirali na vijesti koje 'mainstream' portali ne plasiraju, tu je i rubrika 'Kultura' u kojoj pišemo filmske osvrte uz neke druge izvještaje s kulturnih događanja. Izdanja 'Telediska' isto tako imaju svoje 'mjesto pod suncem' pa smo tako od otvaranja portala izvijestili o novim naslovima - 'Zemlja svjetlosti', 'Energija Matriksa', 'Uzemljivanje', 'Seth govori', 'Subliminalne poruke' i 'Ubuntu', kao i o prodaji palete proizvoda za Uzemljivanje - koji su u svijetu dosegli nevjerojatne prodajne naklade i popularnost.

Kako 'Teledisk' već sada u rukavu ima par naslova, možemo vas obavijestiti i da su sljedeći naslovi u pripremi za kraj ove kalendarske i za 2015. godinu:

JOAN BELLO - 'Liječi li marihuana rak?'

DAVID WILCOCK - 'Ključ sinkroniciteta'

CREDO MUTWA - 'Šaman plemena Zulu - Snovi, proročanstva i misterije'

LYNNE MCTAGGART - 'Veza'

CHRISTOPHER MCDOUGALL - 'Rođen za trčanje'.

Kao što vidite, nećemo mirovati i paralelno spremamo i online izdanja magazina u pdf obliku, reizdanja starijih knjiga i daljnji napredak uz nove suradnike, kolumniste i događaje. Ovim putem vas pozivam i da ŠALJETE PRIJEDLOGE I KRITIKE na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kao i ŽELJE ZA INTERVJUIMA s autorima iz regije i svijeta. Hvala vam još jednom na čitanju portala, magazina 'Nexus' i 'Svjetlost', knjiga 'Telediska' i dolasku na naše seminare i događaje. Za kraj vam preporučujem da zaigrate našu nagradnu igru povodom rođendana u kojoj su 'na tapeti' vrlo zanimljive nagrade - neka vam je sa srećom!

Urednik portala, RATKO MARTINOVIĆ

*********************************

NAGRADNA IGRA - OSVOJITE JEDAN OD TRI POPULARNA TELEDISKOVA NASLOVA

Da biste osvojili jednu od knjiga, trebate se držati kratkih uputa:

1. Ovaj tekst zalijepite na vlastiti zid (profil) na Facebooku uz ROĐENDANSKU ČESTITKU

2. Pošaljite 'Screenshot' (Print Screen) vlastitog Facebook zida na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NAPOMENA: * Za one koji nemaju Facebook račun

Čestitajte rođendan na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

TRI NAJORIGINALNIJE ČESTITKE NAGRADIT ĆEMO 1x KNJIGOM (po plasmanu):

1. DAVID ICKE - 'Sjeti se tko si'

2. JEFFREY GRUPP - 'Korporatizam'

3. RATKO MARTINOVIĆ - 'Subliminalne poruke'

*********************************

TOP 10 TEKSTOVA po čitanosti u prvih godinu dana:

1. Domagoj Nikolić: Jedinstveni narod i zemlja Slavena

2. Davor Pavuna: Esencija čovjeka i svemira su Svijest i Ljubav, zato činite dobra djela!

3. FOTO: Pogledajte 30 najsnažnijih emotivnih fotografija ikada uslikanih

4. NASA priznala postojanje chemtrailova: Litijev ion ublažava 'poremećaje raspoloženja'

5. Krešimir Mišak: Čudno brujanje, misteriozni zvuk (...kojeg ne čuju svi)

6. Igor Ognjenović: Buđenje spavača

7. VIDEO: Ulje od kanabisa izliječilo smrtno bolesnog pacijenta u Hrvatskoj

8. Glazba na 440 Hz: Kako su Goebbels i Rockefeller odvojili čovjeka od prirodne frekvencije

9. Seksualna energija u zdravlju i duhovnosti: Kako je balansirati?

10. Vladimir Perić-Valter i Krešimir Mišak: Od 25.12.2012. smo slobodni, nitko vam nije rekao?

student financial help center