David Wilcock

David Wilcock

Drevne ruševine, daleko starije od bilo koje civilizacije koju poznajemo na Zemlji, na Mjesecu već postoje. Skeptici mogu pokušati kritizirati pojedine slike ili zviždače, ali kombinirana snaga svjedočanstava insajdera visoke razine i provjerljivih NASA-inih podataka više je nego dojmljiva.

Zanimljive činjenice koje će biti podijeljene s vama su rezultat mnogih razgovora, koji se još uvijek odvijaju, s vrlo visoko pozicioniranim insajderima. To su ljudi koji rade za razne "vladine" (vojno-industrijski kompleks) organizacije, u onome što bi oni nazvali "svemirski program".

Četvrtak, 25 Rujan 2014 09:20

David Wilcock: Kolaps Ponzijeve piramide

Važni geopolitički događaji odvijaju se nevjerojatnom brzinom. Sve je očiglednije da se približavamo nečemu vrlo značajnom. Kada razmotrite mogućnost da postoji „strogo povjerljiva” tehnologija kojom se može upravljati vremenom te izazivati grdne probleme u svijetu, sadašnji kaos poprima još dublju razinu potencijalnog značaja.

Let 370 (malezijski zrakoplov koji je nestao prije dva mjeseca i još nije pronađen) mogao je postati oružje u najpogubnijem terorističkom napadu u zabilježenoj povijesti. Je li taj Boeing 777 – ili neki njemu istovjetan zrakoplov – trebao biti iskorišten da pobije čelnike vodeće 53 države na Zemlji?

Sve je više neporecivih dokaza da moćne svjetske elite štuju i vjeruju u nešto što oni nazivaju Lucifer. Ima li istine da u Svemiru doista postoji holografski protivnik i tko ili što bi taj Lucifer mogao biti?

Temelj znanstvenih istraživanja na Divine Cosmos projektu ideja je kako je svemir živ i svjestan. Odgovara li Zemlja na masovni 'chilling effect' (fraza za zakonsko narušavanje prirodnog prava) nadzora NSA s polarnim vrtlogom koji je u protekla tri tjedna došao nad SAD?

Nedjelja, 08 Rujan 2013 10:04

David Wilcock: Noćnoj mori bliži se kraj

Klika oko Moćne elite u sjeni samo što nije javno razotkrivena i privedena pravdi – što iščekujemo već godinama. To će, kad se ostvari, izrasti u najznačajniji događaj u čitavoj ljudskoj povijesti.

U 50-ak minuta fascinantnih novih informacija David otkriva da doista svjedočimo potpunom raskrinkavanju i svrgavanju Mračne klike – zahvaljujući naporima međunarodne alijanse.

student financial help center