David Wilcock: Noćnoj mori bliži se kraj

Napisao  Pročitano 9324 puta

Klika oko Moćne elite u sjeni samo što nije javno razotkrivena i privedena pravdi – što iščekujemo već godinama. To će, kad se ostvari, izrasti u najznačajniji događaj u čitavoj ljudskoj povijesti.



Piše: David Wilcock, autor bestselera Potraga za izvornim poljem i  Ključ sinkroniciteta (www.divinecosmos.com)

Skandal oko nezakonitog prikupljanja podataka od strane američke NSA (Agencije za nacionalnu sigurnost) tek je jedan od desetaka čvrstih dokaza da klika oko Moćne elite u sjeni samo što nije javno razotkrivena i privedena pravdi – što iščekujemo već godinama.

To će, kad se ostvari, izrasti u najznačajniji događaj u čitavoj ljudskoj povijesti – a kao prekretnica u igri potpuno će zasjeniti '11. rujna'.

No, ovaj put, promjena u toj igri bit će pozitivna – a ne negativna.
 
VIŠE SE NE RADI O TEORIJI ZAVJERE

Kako se osjećate kada znate, pouzdano, da NSA ima odriješene ruke da prati sve što mislite, kažete i činite kada ste na internetu (slučaj Edwarda Snowdena)?

Kako se osjećate kada znate da ste neprekidno nadzirani – a Kongres kaže da to nije 'ništa novo?' Mnogim će ljudima ovo biti pravi šok. Novine su pune napisa o prljavoj raboti NSA. Morat ćemo preispitati sve što mislimo da znamo.

SJAJAN OSJEĆAJ

Godinama već znam da je to činjenica. A istina će nas osloboditi. Kada sam se narednog dana probudio, osjećao sam se naprosto sjajno.

Napokon – nakon svih ovih godina – imamo nepobitne dokaze da se ovoj globalnoj noćnoj mori bliži kraj. U zadnjih šest mjeseci napisao sam knjigu od 500 stranica, uz gotovo 700 bilješki, koja smjelo predviđa slijed zbivanja koji je već započeo.

TO NIJE IZNENAĐUJUĆE

Ovu web stranicu (www.divinecosmos.com) i njene suradnike provokatori već godinama nazivaju naivnim glupanima, zato što vjerujemo u fantaziju o nastojanjima jedne međunarodne alijanse da svrgne Moćnu elitu.

Nekim je ljudima, pak, najbliža ideja da sudjeluju u strašnoj bici protiv nekog nadnaravnog, skoro svemoćnog neprijatelja. Usprkos tome, Benjamin Fulford je u kontaktu s tom pozitivnom alijansom, od njegova prvog pojavljivanja na internetu (2008.), a ja istražujem i izvještavam o njegovim tvrdnjama od samoga početka.
 
JAKA SEKTA RUSKIH KRŠĆANA

Možda će vas iznenaditi saznanje da je boljševičku Rusku revoluciju financirao i podupirao  Wall Street. Jedna alijansa ruskih kršćana radi u tajnosti na tome da porazi Mračnu kliku još od njenih početaka 1776., od formiranja 'Bavarskih iluminata'. Prema dr. Peteru Davidu Beteru, insajderu koji je bio bankar od najvišeg povjerenja Johna F. Kennedyja, ta kršćanska sekta iz pokreta otpora bila je, 1977., stara 'barem dva stoljeća'.

Veoma je iznenađujuće to da je ovo kršćansko udruženje radilo 60 godina na tome da naposljetku potisne boljševike – snažnu frakciju Mračne klike – tijekom 1970-ih. Pravo pred njihovim nosom povukli su nekoliko ključnih poteza – uključujući ubojstvo Josefa Staljina 5. ožujka 1953. i Hruščovljevu kampanju destaljinizacije tijekom 1960-ih. Dublji kozmički kontekst oba ova događaja potanko je objašnjen u mojoj netom objavljenoj knjizi Ključ sinkroniciteta (Teledisk je upravo prevodi; op. ur.).
 
KLJUČNI SU STRPLJIVOST, USTRAJNOST I POSTUPNA PROMJENA

Na Beterovoj web stranici dat je sažet prikaz rada te alijanse: To [šezdesetgodišnje] iskustvo [u borbi protiv Mračne klike] omogućilo im je da izgrade čvrsta mišljenja o tome što djeluje a što ne djeluje kad imate posla s ljudima poput boljševika i cionista.

Oni također znaju da svaka nagla, radikalna promjena otvara vrata revoluciji – a tamo gdje je revolucija naći će se i boljševičko-cionistički agenti, kako bi je iskoristili za svoje ciljeve. Premda je ta alijansa, po svemu sudeći, imala nemalih poteškoća tijekom 1980-ih i 1990-ih, definitivno se čini da je Gorbačov bio njen dio – sa svojim planovima o nuklearnom razoružanju.

Nadalje, nekoliko insajdera koje znam rekli su da je Vladimir Putin danas najistaknutiji koordinacijski član te alijanse.
U studenome 2011. osobno su me kontaktirali pripadnici azijskog ogranka te alijanse, koji su surađivali s Fulfordom, nakon što je javnost bila upoznata s njihovom sudskom tužbom, vrijednom bilijune dolara, protiv Moćne elite, pa sam o tome počeo pisati.
 
STOPAMA ALIJANSE

Od 1. prosinca 2011. počeo sam dobivati nevjerojatnu količinu fotografija i dokumenata koji su potkrepljivali vjerodostojnost te alijanse i njenih tvrdnji.

Nekoliko insajdera koje osobno znam smatrali su to najopasnijom i najskrivanijom temom uopće. U prosincu 2012., Alijansa je naručila snimanje dva trosatna dokumentarca koja su potom emitirana na državnoj ruskoj televiziji, a vidjeli su ih milijuni ljudi.

Pojavio sam se, takoreći u glavnoj ulozi, u oba dokumentarca, a bilo mi je rečeno da njihovu okosnicu čine moja pisana istraživanja – posebno članak pod naslovom „Financijska tiranija” ('Financial Tyranny'). Ostao sam osupnut kada sam čuo da je Njemačka zatražila povrat 300 metričkih tona svojeg zlata iz trezora američkih Federalnih rezervi – istoga dana kad je emitiran prvi od ta dva filma.
 
ČLANAK DO KRAJA PROČITAJTE U NOVOM BROJU SVJETLOSTI KOJEG MOŽETE PRONAĆI NA SVIM KIOSCIMA!

student financial help center