VIDEO: Pogledajte premijerni 'Podcast Inkubator' o sportu, politici i gmazovima

Napisao  Pročitano 2345 puta

Projekt 'Podcast Inkubator' krenuo je s premijernim zajedničkim Podcastom u kojem sudjeluju voditelji autorskih Podcasta - Dea Redžić, Marko Petrak i Ratko Martinović.Podcast možete lajkati i pratiti OVDJE, a kroz naredno razdoblje očekuju se svakodnevni Podcasti s različitim temama. U početku idu tri različita Podcasta - Dea Redžić govorit će o sportskim, Marko Petrak o MMA temama, a Ratko Martinović o svijetu alternative i politike. Naravno, svatko od njih će sa svojim gostima otvarati i aktualne društveno-političke teme na jedan drugačiji način od onoga kojeg vidimo na televiziji. Sve vijesti vezane uz projekt vidjet ćete i kod nas u najavi, a evo i početni tekst kojeg je ekipa objavila uz video trailer.

ŠTO JE PODCAST INKUBATOR?

Video emisija u kojoj u strastveno razgovaramo o aktualnim temama i svemu što nas uzbuđuje. Znamo biti korisni, duhoviti, ponekad jako nervozni. Nismo korektni i nećemo vam lagati. Od nas ćete dobiti sve ono što polako izumire u mainstream medijima. Nezavisni smo i možemo si pruštiti da vam pričamo iz ljubavi.

ZAŠTO PODCAST?

Zato jer nas možete gledati i ugasiti gdje i kad god želite. Prilagođavamo se vašoj svakodnevnici. Da, znamo da ste u kaosu.

TKO SU VAŠI PODCASTERI?

Ratko Martinović >> Psihonaut, a u stvarnosti novinar, pisac i aktivist. Napisao pokoju knjigu, vodio pokoju emisiju, malo pogurao zakone o kanabisu, presirao političare i osobe iz javnog života, a u svemu ponajviše forsirao sebe da napravi nešto od 'općedruštvene koristi'.

Dea Redžić >> Kći jedinica, Šibenčanka iz Zagreba, novinarka, repoterka i urednica Index Sporta. Voli Sljeme i plakanje od sreće po stadionima. Hodajući kaos. Uvijek kasni, ali cijeli život budi se u šest manje dvadeset bez alarma. Ili uopće ne spava.

Marko Petrak >> Magistrirao međunarodne odnose i borilačke sportove. Voditelj, menadžer, urednik, novinar, odličan sparing partner i obični partner. Vrijedan i slobodouman. Voli pse i bere gljive.

 

student financial help center