Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

Novi Nexus možete kupiti na svim kioscima po cijeni od samo 24,00 kn, a kao i inače donosimo vam brojne zanimljive tekstove.

Švicarski fizičar Nassim Haramein, osnivač Havajskog instituta za sjedinjenu fiziku i projekt rezonancije, posljednjih je godina predložio neke radikalne ideje.

Srijeda, 22 Veljača 2017 07:56

PON, HRT 3, 21:10, NRZ: Majanski kalendar

Nekad davno vrijeme je smatrano kružnim, a ne linearnim kao danas, pa su tako izgledali i stari kalendari.

U svijetu naprosto nema dovoljno samoostvarenih osoba koje bi taj posao mogle dovršiti. Ukratko, potrebna im je naša pomoć, a moje knjige i seminari govori upravo o tome. Mi nećemo pomagati samoostvarenim osobama; mi ćemo biti samoostvarene osobe

Summit u Dubaiju poslužio je kao poligon predviđanja budućnosti iz kuta brojnih političara, analitičara i futurologa - kroz projekte i koncepte potencijalnih scenarija.

David Icke i u 2017. godini nastavlja sa snimanjem vlastitog videocast showa 'Dot Connector' uz analiziranje aktualnih tema i povezivanja s tematikom svojih knjiga.

Novozelandski znanstvenici objavili su zanimljivu studiju koja je postala i top temom 'mainstream' medija, a u priči su Novi Zeland i 'Zelandija', novopronađeni kontinent.

Podcast Joea Rogana kroz par je godina od velikog hobija ovog stand up komičara i MMA voditelja narastao na najgledaniji Podcast show u SAD-u i svijetu.

Egiptolozi i arheolozi diljem svijeta tvrde da su ugrađeni megaliti u Velikoj Piramidi rezultat brojnih ruku koje su koristile primitivne alate.

Tisuće megalitskih građevina iz zaboravljenih vremena razbacane su našim krajolicima. No, ono što se nama čini tek kao nasumičnost možda u sebi krije neki nama danas nevidljivi sustav, zasnovan na nekim drugačijim postavkama o čovjeku i njegovom mjestu u svijetu.

Stranica 1 od 76
student financial help center