Nexus-Svjetlost

Nexus-Svjetlost

Ova se knjiga bavi jednom od najvažnijih tema za sve nas - životom poslije smrti. Što se uopće događa nakon smrti? Postoji li nešto poput života poslije smrti? I ako postoji, može li se znanstveno dokazati?

Teledisk kao i svake godine dolazi na Mystic i Sajmove zdravog života, a štand nam možete pronaći u Paviljonu 5 zagrebačkog velesajma od 20. do 22. listopada. Isto tako, Teledisk će ove godine nastupati i na beogradskom sajmu knjiga.

Novi Nexus možete kupiti na svim kioscima po cijeni od samo 24,00 kn, a kao i inače donosimo vam brojne zanimljive tekstove.

Sajmovi zdravog življenja ove godine održat će se u novom terminu od 20. do 22. 10. 2017. Već osmu godinu zaredom Sajmovi se svojim sadržajem, izlagačkim segmentom i tematskim predavanjima s eminentnim gostima, svrstavaju u vrh ponude ovakvih događanja.

Moksibucija je jedna od najstarijih metoda tradicionalnih načina liječenja u istočnoj Aziji. Radi se o spaljivanju ili tinjanju biljke iznad kože.

Podcast Inkubator #53 u MiS Studio doveo je Mislava Skrepnika, manekena veganskog pokreta, bivšeg natjecatelja u Body Buildingu, osobnog fitness trenera i pozitivca koji bez dlake na jeziku otvara ne tako popularne, ali društveno izuzetno bitne teme. Ratko je kao i u ranijim navratima bockao po veganskim postulatima, no malo manje nego ranije – da bi ispravio PR i ugled kod ne-mesojeda.

Osmi Mystic traje od petka do nedjelje 22. listopada, a kao i uvijek na programu su brojna odlična predavanja, stotine izlagača i ugodna atmosfera uz kremu alternative u Hrvatskoj i regiji.

Srijeda, 11 Listopad 2017 09:51

PON, HRT 3, 20:45, NRZ: Moksibucija

Moksibucija je jedna od najstarijih metoda tradicionalnih načina liječenja u istočnoj Aziji. Radi se o spaljivanju ili tinjanju biljke iznad kože.

Na velikom prostoru od Like i Dalmacije, preko većeg dijela Bosne i Hercegovine, pa sve do Crne Gore i istočne Srbije nalazi se oko 70.000 stećaka, a procjenjuje se da ih je nekad bilo i više od 100.000.

Integracija duhovno – psiholoških područja svijesti s pravnim sistemom daje, najblaže rečeno, zapanjujuće rezultate. Mali broj ljudi se, pretpostavljam, bavi pravom, ako nisu pravnici.

Stranica 1 od 91
student financial help center