Victor Truviano: Babađi stanje - Ti, Jogi

Napisao  Pročitano 910 puta

Izašla je nova knjiga u izdanju Telediska, a riječ je o 'Babađi stanje: Ti, Jogi' Victora Truviana. Knjiga ima 266 stranica, B5 format, meki uvez, a cijena je 112 kuna + 30 kuna poštarine.

 

 

Ovo nije obična biografija, ne može ni biti jer riječ je o životu izuzetnog čovjeka – Victora Truviana. Victor od 2006. godine ne pije vodu, ne jede ni krutu ni tekuću hranu.

 

Kako živi i što radi čovjek koji je ostvario pranično tijelo i praničnu svijest?

 

Odgovor se nalazi u ovoj knjizi koja se čita umom, a razumijeva srcem. Transformacija tijela koje se fizički pomlađuje, susreti s besmrtnim Babađijem u vidljivom i nevidljivom svijetu, sjećanja na prošle živote, svjesni izlasci iz tijela, retroprehrana stanica, lucidnost i mudrost tišine poglavlja su ove nevjerojatne, ali stvarne priče.

 

„Postoji li neki lajtmotiv u ovoj knjizi, sadržan je u njezinom naslovu – Babađi stanje. Ovo stanje je naše nasljeđe, taj miris na kojeg imamo pravo kako bismo osvijetlili sve prostore i nivoe, sve dimenzije – ovog ljudskog tijela u kojem ne-postojimo. Babađi-stanje je beskonačnost opcija, neizmjerna mogućnost svega što ljudski um može zamisliti.“ (Vicente Tiburcio u uvodu knjige)

 

Victor Truviano je svjetionik, putokaz svima nama koji, svaki na svoj način, kročimo kroz ovaj život prema neumitnoj sudbini – prosvjetljenju. Ili, kako to Victor jednostavno kaže:

 

U određenom trenutku našeg postojanja svatko od nas imat će pranično tijelo i svijest.

 

Knjigu možete kupiti OVDJE.

 

student financial help center