Dr. Michael Greger - 'Kako ne umrijeti'

Napisao  Pročitano 2466 puta

Nova knjiga u izdanju Telediska 'Kako ne umrijeti' veliki je američki bestseler i izdanje koje je mnogima promijenilo navike, a samim time i život.KNJIGU MOŽETE KUPITI OVDJE

Možda će vam se izraz Kako ne umrijeti učiniti neobičnim za naslov jedne knjige. Na kraju krajeva, svi ćemo jednoga dana umrijeti. Stvar je u tome kako ne umrijeti prerano. Kada bih morao odabrati samo jednu poruku za koju želim da je čitatelji ove knjige ne zaborave to bi bila: 'Nevjerojatno velika moć upravljanja vašom zdravstvenom sudbinom u vašim je rukama'. Najveća većina preuranjenih smrti može se spriječiti jednostavnim promjenama načina prehrane i života.

Drugim riječima, dug i sretan život uglavnom je stvar izbora. U ovoj je knjizi riječ upravo o tome. O preuzimanju odgovornosti za vlastito i za zdravlje vaše obitelji.

- dr. Michael Greger

Dr. Michael Greger je liječnik i specijalist, pisac uspješnica za New York Times i međunarodno priznati predavač za teme javnoga zdravlja i prehrane. Osnivač je i član Američkog koledža za medicinu načina života (American College of Lifestyle Medicine). Osim što je liječnik opće prakse, specijalizirao je klinički nutricionizam. Svoja je zvanja stekao na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta Cornell i Medicinskom fakultetu Sveučilišta Tufts.
Njegova posljednja knjiga Kako ne umrijeti postala je uspješnica New York Timesa odmah nakon izlaska.

 

student financial help center