Tekući kisik (CellFood) dr. Storeya napokon i u Hrvatskoj

Napisao  Pročitano 2943 puta

CellFood je osmislio izumitelj po imenu dr. Everett Storey, dvostruki dobitnik Nobelove nagrade, koji je radio na projektu Manhattan (stvaranje atomske bombe) i kojega je dr. Albert Einstein nazvao 'genijem'.  Nakon završetka Drugog svjetskog rata, dr. Storey i mnogi njegovi kolege uočili su da umiru od trovanja radijacijom, kao posljedica njihove izloženosti radijaciji tijekom rada na projektu Manhattan.

Cijena 288 kuna + poštarina // Narudžbe na telefon 01 66 83 630 (TELEDISK PRODAJA d.o.o.)

U to vrijeme dr. Storey je odlučio ustanoviti kako da pomogne njihovim tijelima da se oporave od trovanja radijacijom. Krenuo je u kontinuirano i sveobuhvatno proučavanje temeljnih zakona materije, a iz tog istraživanja razvio se konceptualni uzorak CELLFOOD-a. Prema njegovoj teroriji, ista tehnologija cijepanja vode koju je osmislio on sam, a koja je rezultirala nuklearnom bombom, mogla bi se upotrijebiti da iscijeli čovjekov organizam. Korištenjem ne-radioaktivnih izotopa vodika, deuterija (teške vode) i cjelovite mješavine neophodnih minerala u tragovima, enzima i aminokiselina, kreirao je otopinu, „redoks formulu u akciji” koja otpušta životno bitan kisik u čovjekovu krv i stanice, neutralizira slobodne radikale, odstranjuje toksičku radijaciju i pomaže obnovi staničnih sustava.

Prije usavršavanja CELLFOOD-a, ili Liquid Lifea (Tekućeg života), kako ga je prvo bio nazvao, dr. Storey je već bio izgubio 30 kilograma težine (neki od njegovih kolega već su, pak, bili podlegli radijacijskom trovanju). CellFood je održao dr. Storeyja živim još 30 godina. Preostali dio života proveo je proučavajući koristi CellFooda, a umro je 1984. godine.  

Proizvod iz morskih dubina

CellFood je suplement sastavljen od kisika + vodika + nutrijenata. CellFood sadrži 78 minerala, 34 enzima i 17 aminokiselina. CELLFOOD koristi vlastitu tehnologiju cijepanja vode pomoću koje se snažna struja biodostupnog kisika i vodika –  uz 129 nutrijenata – uvodi izravno u stanice.

CellFood nastaje u 9-mjesečnom procesu u kojem se prirodne, nutrijentima bogate biljne tvari drže u negativno nabijenoj otopini deuterija (izotopa vodika). Tako ista ona tehnologija koja je ranije bila korištena za cijepanje atoma... sada zapravo cijepa molekule vode unutar tijela slabljenjem vezivnih elektrona, čime nastaju molekule kisika. S obzirom da preko dvije trećine sadržine našeg tijela čini voda, ovaj izvor kisika i vodika praktički je neograničen.  

Od 78 minerala u CellFoodu, 34 potječe od fosiliziranih biljaka iz djevičanskog tla, a 44 iz čistih južnih oceana koji oplahuju Novi Zeland. Ovi su minerali nerafinirani te još uvijek sadrže svoje prirodne resurse.
   
Apsorpcija CELLFOOD-a u tijelo

Nutrijenti u CELLFOOD-u nalaze se u koloidnom stanju. Koloidne čestice su vrlo sitne (promjera 4-7 nanometara), a zbog „fenomena Brownovog gibanja” one dobivaju negativni naboj i ostaju lebdjeti u tekućini. Budući da je većina tjelesnih tekućina (poput krvi i limfe) koloidna i negativno nabijena, tijelo percipira CELLFOOD kao normalnu, zdravu tjelesnu tekućinu te dopušta nutrijentima iz CELLFOOD-a da odmah prođu kroz osjetljive membrane usta, grla i jednjaka – izravno u krvotok.

Izuzetno mala dimenzija čestica, negativni naboj i prihvaćanje CELLFOOD-a od strane tijela omogućuju da se preko 95% nutrijenata iz CELLFOOD-a brzo apsorbira te iskoristi na staničnoj razini. Ovo je vrlo visok postotak, u usporedbi s niskom stopom apsorpcije tableta (5-25%) i kapsula gela (30%), jer se apsorbiraju kroz probavni sustav nakon što su ih razgradile razne amonikiseline. Nadalje, s obzirom da je CELLFOOD koloidan, sličnost između njega i tjelesnih tekućina povećava biodostupnost nutrijenata iz CELLFOOD-a za svaku stanicu u tijelu. Ova povećana biodostupnost nutrijenata i pojačana nutricijsko-biokemijska aktivnost omogućuju tijelu da bolje funkcionira.

Snabdijevanje tijela kisikom preko CELLFOOD-a
    
CELLFOOD omogućuje stvaranje kisika i vodika putem cijepanja molekula vode unutar tijela u atome nascentnih kisika i vodika. 'Nascentno' znači iznova nastalo u atomskom obliku; a, u biokemijskom smislu, iznova nastao pobuđeni atom kisika je negativno nabijen (O-), a negativno su nabijena i dva atoma vodika (H-). Slobodni radikali (za koje mnogi biokemičari smatraju da su glavni uzrok procesa starenja i degenerativnih bolesti) jesu pozitivno nabijeni pobuđeni atomi kisika (O+). Nascentan, negativno nabijen atom kisika (O-) biva privučen onom pozitivno nabijenom, čime se stvara molekula čistog kisika (O2) na staničnoj razini gdje je potrebna, za procese kao što je čišćenje stanica, npr. spajanjem s pojedinačnim atomom ugljika, stvarajući ugljični dioksid (CO2), koji se izbacuje kroz dišni sustav. Slično tome, nascentni vodik se spaja s O+, pa se tako stvara voda (H2O).   

Cellfood – Sastojci

Cellfood NE sadrži ALKOHOL, GLUKOZU, KVASAC, GLUTEN

Cellfood NE sadrži sastojke zabranjene za profesionalna ili amaterska natjecanja

Cellfood NE uzrokuje ovisnost

Osobna karta Cellfood-a

Izumitelj i proizvođač preparata Cellfood je Everett Storey ( uz pomoć i pod nadzorom Alberta Einsteina)

Od 1969. proizvođač je NuScience

1997. nagrada HITECH u SAD za najbolji prehrambeni dodatak

1994. potvrda FDA i DS Health & Education Act

U skoro 40 godina niti jedne pritužbe, odnosno, neželjenih učinaka - prodaja u više od 75 zemalja svijeta

student financial help center