VIDEO: 'Rođeni za trčanje' kao svjetski bestseler u izdanju Telediska

Napisao  Pročitano 1759 puta

Svjetski bestseler Christophera McDougalla 'Rođeni za trčanje' izašao je u izdanju Telediska, te bi ovaj 'trkački Castaneda' mogao u Hrvatsku na velika vrata dovesti želju za trčanjem.Jedno skriveno pleme supertrkača, najveća utrka koju svijet nije vidio i borba protiv svakodnevnih trkačkih ozljeda uz znanstvenu studiju plemena osnove su knjige koja je sa svojih 312 stranica osvojila američku javnost. 178 tjedana na listi najprodavanijih knjiga New York Timesa dokaz je tomu.

INTERVJU S AUTOROM PROČITAJTE OVDJE

Epska pustolovina koja je započela jednim jednostavnim pitanjem: Zašto me boli stopalo?

Izolirani u opasnim Bakrenim kanjonima u Meksiku, ekstatični Tarahumara Indijanci razvili su sposobnost trčanja stotine kilometara bez odmora ili ozljeda.

U napetoj priči nagrađivani novinar i često ozljeđivan trkač Christopher McDougall nakanio je otkriti njihove tajne. Svoje čitatelje vodi od znanstvenih laboratorija na Harvardu do suncem prženih dolina i ledenih vrhova širom Sjeverne Amerike, gdje stalno rastući broj ultratrkača tjera svoje tijelo do krajnjih granica i, konačno, do kulminacijske utrke u Bakrenim kanjonima gdje će najbolji američki ultratrkači odmjeriti snage s tim plemenom. Nevjerojatna McDougallova priča ne samo da će vas potpuno zaokupiti, nego će predstavljati pravi poticaj kada shvatite da ste, kao uostalom svi mi, rođeni za trčanje.

KNJIGU MOŽETE KUPITI OVDJE

'Toliko zapanjujuća priča da će jednoga dana biti potka legendi.' - The Denver Post

'Jedna od najuzbudljivijih knjiga o trčanju ikad napisanih.' – Amby Burfoot, Runnersworld.com

U nastavku pogledajte 'Klopku' s temom 'Rođeni za trčanje' i ultramaratoncima kao gostima.

 

student financial help center