Nova knjiga u ponudi: Mr.Sc. Joan Bello - Liječenje raka marihuanom

Napisao  Pročitano 1859 puta

Nova knjiga u Telediskovoj ponudi predstavljena na Mysticu je nova knjiga mr. sc. Joan Bello 'Liječenje raka marihuanom' koja spaja holističko zdravlje, disanje i marihuanu.Ova se knjiga bavi dugotrajnim poremećajem disanja kao izvornim uzrokom oštećenja kanabinoidnog sustava čovjeka i u detalje pojašnjava filozofiju holističke znanosti u dijelu koji se tiče biopatije raka, njegova sprječavanja i/ili njegove razgradnje pomoću liječenja marihuanom.

KNJIGU MOŽETE KUPITI OVDJE, A USKORO JE OČEKUJTE I U NAŠEM WEB SHOPU!

S posebnim ciljem iznošenja istine čitateljima laicima objašnjavaju se jasni ali složeni detalji korisnog djelovanja marihuane na stanice koje nastaje kao prirodni rezultat zdravoga načina disanja i postavlja temelje višega reda zdravlja. S obzirom na jedinstvene botaničke karakteristike biljke Cannabis sativa iznesene su i hipoteze kako je velika otpornost kanabinoida na djelovanje UV B zraka možda sastavni dio njezinih nenadmašnih ljekovitih svojstava.

U krugovima znanstvene zajednice ne postoji nikakva sumnja da kemijski spojevi marihuane liječe rak. Protutumorski učinci marihuane bili su tijekom posljednjih pola stoljeća zabilježeni i povremeno objavljivani u međunarodnim znanstvenim medicinskim časopisima koji nisu dostupni široj javnosti. Na liječenje marihuanom pozitivno su reagirali i rak dojke, i tumor na mozgu, pa čak i rak pluća. Točnije, posljednja i najstroža riječ znanosti govori u prilog tome da jedinstveni spojevi (fitokanabinoidi) biljke Cannabis sativa mogu spriječiti rak, što često doista i čine. - Joan Bello u uvodu knjige

Odasvud izviru neistinite informacije o kanabisu. Prava se istina gotovo i ne spominje. Svrha je ovog prikaza izbaviti širu javnost iz ralja krivih predodžbi i straha vezanih za osnovno djelovanje marihuane, kao i protumačiti ljekovita djelovanja ove drevne biljke na rak.

 

student financial help center